RICHARD LE DROFF: Ενεργειακά Τζάκια Ξύλου

Για πάνω από 8 δεκαετίες, η RICHARD LE DROFF σχεδιάζει εξαιρετικά τζάκια τα οποία κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και πληρούν τα πιο απαιτητικά πρότυπα ασφαλείας.

Η εταιρεία RICHARD LE DROFF εδρεύει στο Παρίσι και πριν από καιρό συγχωνεύτηκε με τη εξίσου κορυφαία γαλλική εταιρεία SUPRA, δημιουργώντας έναν ισχυρότατο όμιλο κατασκευής τζακιών. Τα τζάκια RICHARD LE DROFF είναι κατασκευασμένα με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών υλικά. Όλα τα προϊόντα φέρουν την πιστοποίηση πράσινης φλόγας με 5 αστέρια.

Η εκδόσεις Palatium και Empyrium φέρουν την τεχνολογία τριτογενούς καύσης και επιλογή θέας της φωτιάς. Η RICHARD LE DROFF απευθύνεται σε απαιτητικούς καταναλωτές που αναζητούν την υψηλή τεχνολογία, το άριστο φινίρισμα και την απόλυτη οικολογική καύση, σε προσιτή πάντα τιμή. Η RICHARD LE DROFF κατατάσσεται στην κορυφή των εξελιγμένων πλέον εταιρειών κατασκευής τζακιών, επειδή κατέχει όλες τις πιστοποιήσεις που επιβάλει ο παγκόσμιος οργανισμός περιβάλλοντος.

 

RICHARD LE DROFF COLLECTION 2016-2017

RICHARD LE DROFF COLLECTION 2016-2017 by Tzakia Politis on Scribd

 

RICHARD LE DROFF COLLECTION 2013-2014