ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

Τώρα μπορείτε να ονειρευτείτε… Την τέλεια επιφάνεια. Την φυσική κρυσταλλική ομορφιά του χαλαζία. Την μέγιστη συνεκτικότητα, δύναμη και αντοχή, μεγαλύτερη απ’ όλα τα διακοσμητικά υλικά, φυσικά ή συνθετικά (πιστοποίηση ISO 9001). Την απόλυτη στεγανότητα. Τις άριστες αντιβακτηριδιακές προδιαγραφές σύμφωνα με NSF/ANSI 51 και Greenguard Cert. Τις χρωματικές παραλλαγές που δημιουργήθηκαν για τον δικός σας χώρο.

Η τεχνολογία αιχμής που εφαρμόζεται στα προϊόντα Ηanstone έκανε το όνειρό σας πραγματικότητα. Συντήρηση, στεγανοποίηση και επαναλείανση είναι φροντίδες που ανήκουν στο παρελθόν. Το πρακτικά μηδενικό πορώδες και η σύσταση των επιφανειών Ηanstone κατά 93% από φισικό χαλαζία, ένα από τα σκληρότερα ορυκτά στη φύση, είναι οι αιτίες που τους προσδίδουν τις μοναδικές ιδιότητές τους. Γρατζουνιές, μαδήματα και ρύπανση των επιφανειών από την καθημερινή χρήση είναι προβλήματα που μπορείτε να ξεχάσετε για πάντα.

Η πλούσια ποικιλία σε σειρές και χρώματα σας παρέχει την σιγουριά ότι θα βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν. Η ευκολία και η ομορφιά θα σας κάνουν σίγουρα να τα αγαπήσετε.

 

Τώρα μπορείτε να ονειρευτείτε…Την τέλεια επιφάνεια.Την φυσική κρυσταλλική ομορφιά του χαλαζία. Την μέγιστη…

Gepostet von Energeiaka tzakia politis – ependuseis – sompes xulou pellet am Mittwoch, 12. September 2012